Meu 10 kg

Codul produsului: 205
Greutate: 10 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Meiul galben este potrivit pentru aproape toate animalele de companie (de la rozătoare la cai). Citeste mai mult 27,89 lei

Millet GALBEN 10 kg

Puteți hrăni păsări ornamentale, porumbei, păsări de apă și greble cu amestecul de hrană de mei galben , precum și cai și rozătoare, pe care le păstrați acasă pentru plăcere. Prin urmare, poate fi descrisă ca un furaj universal compus. Pentru animalele mici îl puteți folosi ca hrană de bază , pentru animale mai mari mai mult ca supliment . Furajul este achiziționat cu minerale , care conține cea mai mare parte din cereale.

În pachet vei găsi 10 kg de mei galbeni.

Beneficii:

  • În meiul verde și galben veți găsi cantități peste standard de siliciu. El are darul de a consolida sistemul musculo-scheletic și de a preveni bolile artritice .
  • Toate tipurile de mei aparțin culturilor fără gluten , astfel încât consumul acestora are un efect pozitiv asupra digestiei animalelor tale. Nu-și împovără organismul ca alimentele fără gluten.

ingrediente:

Amestecul de alimentare este format numai din mei galbene. Ambalat într-o pungă de hârtie.

Instrucțiuni de alimentare:

Hrănește meiul nealimentat, uscat animalelor tale. De asemenea, puteți încorpora semințe de floarea soarelui. Dați întotdeauna o doză rezonabilă pentru a putea fi consumată cât mai curând posibil. Aruncați întotdeauna hrana pentru ziua următoare. De asemenea, asigurați o aprovizionare constantă cu apă proaspătă pentru animale, mai ales dacă dieta lor se bazează pe alimente uscate.


Întrebările clienților


Nový dotaz