Meu 10 kg

Codul produsului: 204
Greutate: 10 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Meiul roșu este potrivit pentru aproape toate animalele de companie (de la rozătoare la cai). Citeste mai mult 27,89 lei
22,81 lei

Mill RED 10 kg

Puteți hrăni păsări ornamentale, porumbei, păsări de apă și greble cu amestecul de hrană cu mei roșu, precum și cai și rozătoare, pe care le păstrați acasă pentru plăcere. Prin urmare, poate fi descrisă ca un furaj universal compus. Pentru animalele mici îl puteți folosi ca hrană de bază , pentru animale mai mari mai mult ca supliment . Furajul este achiziționat cu minerale , care conține cea mai mare parte din cereale.

În pachet veți găsi doar 10 kg de mei roșu. Ambalat într-o pungă de hârtie.

Beneficii:

  • În meiul roșu veți găsi o cantitate de siliciu peste standard . El are darul de a consolida sistemul musculo-scheletic și de a preveni bolile artritice .

ingrediente:

Amestecul de furaj este format din mei roșu.

Instrucțiuni de alimentare:

Hrănește meiul nealimentat, uscat animalelor tale. De asemenea, puteți încorpora semințe de floarea soarelui. Dați întotdeauna o doză rezonabilă pentru a putea fi consumată cât mai curând posibil. Aruncați întotdeauna hrana pentru ziua următoare. De asemenea, asigurați o aprovizionare constantă cu apă proaspătă pentru animale, mai ales dacă dieta lor se bazează pe alimente uscate.


Întrebările clienților


Nový dotaz