Piesă de bumbac REBEL

Codul produsului: 202
Greutate: 0.75 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Traseul de bumblebee vă va scăpa de pui și de rața de toți paraziții externi, inclusiv etapele de dezvoltare ale larvelor. Citeste mai mult
Pe stoc
26,14 lei

Amprenta de bomboane REBEL 500 ml

Aveți umflături în curtea ta? Nu fiți disperați, veți scăpa de ele cu produsul nostru și dacă vor reapărea, veți folosi pur și simplu Bumblebee .

Datorită acestui produs, veți scăpa de buburuzele adulte și de larvele sale confortabil și pentru o perioadă foarte lungă de timp. Sprayul practic vă permite să aplicați produsul fără a intra în contact cu pielea.

Cine este puiul de bumbac?

  • Parazitul care atacă cel mai frecvent puii , dar în unele cazuri poate infecta și mamiferele și oamenii.
  • Dimensiunea sa este în jur de 0,8 mm , deci poate fi văzută cu ochiul liber.
  • Este un purtător al encefalitei , deci fii cu adevărat atent.
  • Înțepăturile sale nu sunt dureroase pentru oameni, dar la locul injecției poate apărea o reacție alergică de dimensiuni necorespunzătoare.

Cum se utilizează administrarea produsului?

Pentru a curăța cotletul , gâsca sau rața, este necesar să pulverizați produsul pe toți pereții, îmbinările, pereții, tavanul și nu trebuie să uitați de colțuri.

Un crescător experimentat știe că este necesar să efectuați din nou curățarea în 3 zile pentru a obține un efect de 100%.

NU UTILIZAȚI PE PULCĂ.

Lăsați găinile în puiul curățat din nou, până când produsul de pe pereți și pereți se usucă bine.

Când să folosiți amprenta Bumblebee?

Ca măsură de precauție, pulverizați puiul de pui pe puii recent achiziționați înainte ca bumblebee să vă infecteze întreaga fermă într-un mod neașteptat.

Dacă simți că „ceva” te deranjează în păr, folosește un alt produs pentru oameni - împotriva tuturor și paraziților. Bâlbâitul poate intra cu adevărat în părul crescătorului.

Dacă găsiți gândaci roșii-maro care se uită la penele găinilor dvs., aplicați imediat Bumblebee pe găină. Cu cat mai repede cu atat mai bine.

Un alt indicator poate fi bătaia intruzivă și frecventă a găinilor, așa-numitul canibalism .

 


Întrebările clienților


Nový dotaz