Floarea de floarea soarelui 10 kg

Codul produsului: 201
Greutate: 10 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Semințele de floarea-soarelui sunt un supliment alimentar foarte gustos pentru toate păsările domestice. Pachetul conține 10 kg de semințe netezite turnate de floarea soarelui ambalate într-o pungă de hârtie. Citeste mai mult 56,14 lei

Floarea de floarea soarelui 10 kg

Nu există floarea soarelui ca floarea soarelui. Acesta este floarea-soarelui brindle.

Floarea de floarea soarelui conține aproximativ zece procente mai puțin de grăsime decât floarea-soarelui negru. Toate semințele sunt potrivite pentru găini doar ca supliment alimentar, deși conțin o proporție mai mare de grăsimi nesaturate de calitate. În cazul în care alimentația este grasă, păsările de curte se îngrașă prea mult, iar cantitatea lor de ouă scade. Floarea-soarelui vă poate adăuga păsările de curte pentru a se hrăni de 2 x - de 3 ori pe săptămână.

Pachetul conține 10 kg semințe de floarea soarelui nefoliate .

Beneficii

  • Floarea soarelui contribuie la buna calitate a penelor . Adăugați-l în furaj, în special în timpul sezonului de spălare. Datorită floarea-soarelui, puteți grăbi procesul de schimbare a penelor și îmbunătăți calitatea acestora.
  • Semințele conțin o proporție mare de zinc , ceea ce ajută la dezvoltarea corespunzătoare a păsărilor de curte și a structurii osoase puternice.
  • Veți găsi, de asemenea, o întreagă gamă de vitamine (A, B, E) și minerale care cresc vitalitatea păsărilor de curte, îi conferă suficientă energie și zestre pentru viață.

Dozare de semințe

Oferiți-le găinilor de 2 până la 3 ori pe săptămână, de exemplu, direct din mâna ta . Vă recomandăm ca puii mai puțin domesticiți să-l amestecați în alimente obișnuite. De asemenea, puteți hrăni toate păsările de apă cu floarea soarelui.


Întrebările clienților


Nový dotaz