15x Turkeys Brojlerová Big6 11 săptămâni

Codul produsului: 197
Greutate: 38 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Curcanii nu deteriorează iarba, deoarece, spre deosebire de găini, nu sunt lacomi. Unul dintre lucrurile interesante despre acest animal este că nu se duc la hrănire, apă sau gol în timpul perioadei de ședință, așa că trebuie să le așezați. Citeste mai mult
Pe stoc
1 128,95 lei

Produsul nu este disponibil în țara dvs.

Turcia Broiler Big6 11 săptămâni

Curcanii au fost supuși unui proces special de reproducere în care caracteristicile lor au fost adaptate cu atenție. Pentru a oferi proprietarilor lor o porție corespunzătoare de carne în cel mai scurt timp posibil. Desemnarea B6 poartă tipul greu de curcani cu sân larg .

Fapte de bază despre curcani de broiler

  • Creștere rapidă. Maturitatea sacrificării ajunge în jur de 20 de săptămâni, curcanii au nevoie de până la 25 de săptămâni de creștere.
  • Consum. De-a lungul unei vieți, curcanii consumă aproximativ 3 kg de furaj pentru fiecare kilogram de creștere în greutate.
  • Carne. Crescătorilor de valoare acest tip de curcan pentru meatiness sale semnificative. Au o suprafață dezvoltată peste medie a sânilor , astfel încât puteți obține file de sân cu adevărat mari de la ei.
  • Sex. De la o vârstă fragedă, un curcan se poate distinge în siguranță de un curcan .
  • Reproducere. Curcanii de pui nu pot fi înmulțiți . Dacă reușești să crești aceste curcani, tinerii lor nu vor atinge asemenea calități precum părinții lor special crescuți .

Cum să aibă grijă de curcani după ce a fost dus acasă

Dacă este posibil, așezați curcanii într-un loc liniștit, separat de alte păsări de curte . Se recuperează mai repede din transport și se obișnuiesc cu noul mediu . Vor atinge în jur de 3 kilograme în greutate . Nu uitați să le oferiți multă apă și mâncare . La început, presărați-le cu un amestec de furaje pentru curci , cu care sunt obișnuite, le puteți transforma treptat în dieta dvs.

Lăsați-le într-o zonă separată aproximativ o săptămână, apoi mutați-le în padoc pentru găini cu care se înțeleg bine. Pentru curcani mai mici, aveți grijă să nu se ude și să se răcească. Pot prinde o răceală și se pot îmbolnăvi.

O bună dezvoltare și creșterea rapidă a curcanilor vor fi asigurate de un furaj sub formă de amestec de furaje. În timpul zilei le puteți păcoli și seara le oferiți o farfurie în amestecul de curcan.


Întrebările clienților


Nový dotaz