Grâu - 10 kg

Codul produsului: 193
Greutate: 10 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Furaje economice pentru păsări de curte. Furnizați animalului apă potabilă. Citeste mai mult
Pe stoc
17,37 lei

Grâu 10 kg

Aceasta este o opțiune economică de hrănire a păsărilor de curte.

Grâul este una dintre cele mai importante surse de proteine , pe care le conține mai mult decât porumb și orez. Producția mondială este de aproximativ 670 de milioane de tone în multe soiuri diferite. Este folosit mai ales pentru producerea pâinii albe, dar și pentru producerea berii de grâu și pentru a hrăni păsările de curte din întreaga lume.

Cerealele stau la baza fiecărei diete de pui, dar ceea ce crescătorul are o părere diferită. Cu toate acestea, acestea sunt o sursă importantă de vitamine și minerale pentru găini. Fiecare găină este un pensionar mai solicitant, astfel încât compilarea celei mai bune diete durează uneori zile.

Un pic de istorie

Grâul este poliploid, cu trei gene duplicate. A fost cultivat din ierburi sălbatice din estul Mediteranei sau Etiopia și s-a răspândit în întreaga lume veche în neolitic. A fost adus în America de misionarii spanioli în secolul al XVI-lea. În secolul XX, noile soiuri din Europa au împins multe soiuri regionale și secară, iar astăzi folosesc modificări genetice pentru a scurta tulpinile , deoarece cu îngrășăminte moderne ar crește altfel prea înalte și s-ar rupe .

Beneficiile grâului

  • accesibil pentru fiecare crescător
  • este consumat de toate păsările de curte
  • dacă este păstrat corect, va dura un an
  • sursă ieftină de energie și vitamine

Grâu încins

Cerealele încolțite , mai ales iarna, când păsările de curte din solul înzăpezit și înghețat nu au nimic de mâncat, sunt de o importanță deosebită. Fiecare germen conține multe vitamine și enzime care susțin performanțele fiecărei găini ouătoare sau pui tineri. Cerealele încolțite sunt mai moi și atât de ușor digerabile pentru păsările de curte. De obicei grâul sau orzul germinează.

Sfaturi pentru tine

Nu faceți cea mai mare greșeală și nu turnați cereale pe pământ, ci în hrănitor . Pentru că pui găinile cu risc ridicat de a contracta boli transmisibile. Și această metodă de alimentare este, de asemenea, destul de neeconomică.


Întrebările clienților


Nový dotaz