Casă Landeské 14 zile

Codul produsului: 19
Greutate: 1 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

La această vârstă, gâlpâielile vechi de 2 săptămâni pot începe încet să se adapteze mediului exterior. Feriți-vă totuși de vremea rea, însă s-ar putea uda și răci. Citeste mai mult 43,68 lei

Produsul nu este disponibil în țara dvs.

Casă Landeské 14 zile

Landesques ajung în prim-planul celor mai populare rase de gâscă în general. Gâștele nu șchiopătează , nu suferă de boli, îți oferă carne și ficat excelente .

Principalele caracteristici ale gâștelor Landes

  • În ceea ce privește greutatea, este una dintre rasele de gâște medii-grele (gâsca cântărește 6,5 kg, gospodăria 7,5 kg).
  • Crescătorii colorați aleg cel mai adesea un caracter de culoare sălbatică. Ele apar și în varianta albă.
  • Bolile sunt scurte pe terenuri, nu suferă de ele. Aparține raselor rezistente și extrem de rezistente, cu vitalitate excelentă .
  • Creștere rapidă.
  • Carnea excelentă și un ficat mare vor veni la îndemână pentru toți crescătorii. Gourmetii laudă, de asemenea, carnea și ficatul și nu îi lasă gustul.

Cum să le abordăm pentru livrare către dumneavoastră?

Vă vom aduce o omidă foarte mică de 14 zile dintr-o gâscă Landesese . La început, dă-le pace și multă căldură . Unii crescători cu experiență le găzduiesc pentru prima lună într-o casă caldă , de exemplu pe hol sau în garaj sau hambar . Poate credeți că sunt puțin stresați. Nu vă faceți griji, stresul va scădea în câteva zile, iar landesques vă va face doar fericit. Înainte de sosire, pregătiți mâncarea corespunzătoare pentru ei și suficientă apă potabilă într-un vas sau băutor .

Cum să crești și să hrănești gâștele

Grija pentru ei și creșterea lor nu este specială sau solicitantă. Dupa aproximativ 2 - 3 luni, ai pasat de pasare. Gâștele îngrășate ating o astfel de greutate și vârstă, încât le puteți trimite direct în tava de copt și veți primi prăjituri gustoase. Sau păstrați gâștele pentru a vă extinde propria reproducere.

Landesks depune până la 40 de ouă albe de aproximativ 170 g dimensiuni, iar cele mai vechi depun până la 80 de bucăți pe an . Ei nu au prea multe dorințe de a sta pe ouă, astfel încât puteți ecloza păsările în ecloză.

Aceste gâște, precum și altele, sunt evidențiate de șederea lor pe pășune și de posibilitatea de a înota pe un curs de apă în fiecare zi . Utilizați furaje și semințe compuse pentru suplimentare. Dacă permiteți gâștelor accesul zilnic la apă, penele lor vor dobândi calitățile corespunzătoare și puteți să o utilizați și pentru nevoile dvs.


Întrebările clienților


Nový dotaz