Pui Isabrown Brown

Codul produsului: 1
Greutate: 1 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Găini ouătoare cu potențial ridicat de ouă. Găina depune până la 310 ouă pe an. Ouăle depuse cântăresc până la 60 de grame. Adaptarea găinii poate dura 2-3 zile, așa că vă recomandăm să lăsați găinile să se obișnuiască cu noul mediu și cu suficientă mâncare de la început. În schimb, găina vă va ramb Citeste mai mult 40,18 lei

Produsul nu este disponibil în țara dvs.

Pui Isabrown Brown

ISAbrowns aparțin găinilor hibride care au trecut printr-un proces special de reproducere . Aceasta a creat găini capabile să depună ouă peste medie , care nu necesită prea multă îngrijire și nu consumă multă hrană . Excelent pentru crescătorii de găini .

Fapte de bază despre Isabrownki

  • Origine. Găinile provin din Franța, unde a fost creat un brevet pentru procesul lor de reproducere.
  • Masa. La vârsta adultă, găinile cântăresc aproximativ 2 kg. Se situează printre tipurile de găini medii-grele.
  • A hrani. Consuma în medie 110 g de furaj compus pe zi.
  • Ouătoare. În cuiburi veți găsi până la 310 ouă de la o găină.
  • Ou. Fiecare ou cântărește aproximativ 60 g și este decorat cu o coajă maro.

Îngrijirea și reproducerea găinilor

Aceste găini consumă în mod eficient alimentele pe care le oferiți și fac ouă din el. Un fapt simplu se aplică izabrownurilor. Îți oferă o grămadă de ouă pentru mâncare mică. Acești găini nu au nevoie de o abordare individuală și sunt dispuși să se obișnuiască cu condiții mai proaste .

Nu se recomandă hibrizi pentru reproducerea la domiciliu . Deși sunt capabili să-ți ofere puii plini de viață, descendenții lor nu vor atinge aceleași calități ca și mamele lor. Fiecare isabrownka este crescută într-un mod special prin încrucișarea diferitelor rase de rasă pură până la crearea hibridului final .

Cum să ai grijă de o găină după venirea acasă

După transport, puneți găinile într-un mediu liniștit, cu multă mâncare și apă. După ce ai depășit stresul transportului și te-ai obișnuit cu noul mediu , în curând vei începe să depui ouă. Toate găinile se mișcă la vârsta de 20 - 22 de săptămâni , adică la începutul ouării sau chiar înainte de ouă.

Vă recomandăm să hrăniți fetele de pui amestecuri de furaje pentru puii cu care sunt obișnuiți. Puteți să le convertiți treptat la propria dietă, după cum este necesar. Dacă doriți să mențineți excelent găinile ouătoare, dați-le o dietă regulată, de exemplu seara. Conține o mulțime de substanțe și nutrienți benefici care îi vor ajuta să furnizeze energie la ouă și să depună ouă drăguțe.

Găinile nu sunt în niciun caz obișnuite cu gaina și mediul de acasă.


Întrebările clienților


Nový dotaz