4x Fân granulat 10 kg

Codul produsului: 188
Greutate: 5 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Furaje naturale în vrac. Ambalate în pungi de 10 kg. Este potrivit ca hrană suplimentară pentru păsările de curte, dar și pentru caii cu probleme de sănătate (dificultăți de respirație, dinți săraci), precum și pentru iepuri și rozătoare mici. Citeste mai mult 87,54 lei
78,95 lei

Fân granulat 40 kg

Fânul este potrivit ca hrană suplimentară pentru păsările de curte, caii cu probleme de sănătate (dificultăți de respirație, dinți săraci), precum și pentru iepuri și rozătoare mici.

Granulele sunt obținute din fânuri furajere în vrac de înaltă calitate și standuri pentru cultivarea semințelor și sunt fără aditivi. Hrana sub formă de granule are avantajul depozitării într-un volum mai mic, este tratată termic și în formă pură are o calitate și o compoziție conservată nelimitate de nutrienți. În timpul producției are loc așa-numita extrudare, adică tratarea termică a furajelor. Acesta este un mod blând de procesare.

Avantajele fânului în peleți

  • conținut scăzut de particule de praf
  • reducerea apariției nedorite a microorganismelor în furaje
  • durata de valabilitate crescută a furajelor

Beneficiile granulelor

  • urechile sunt foarte gustoase
  • ușor de administrat
  • iepurii cresc mai repede după ei
  • femela rămâne însărcinată mai devreme

Instrucțiuni de alimentare și utilizare

Înainte de a hrăni calul, vă recomandăm să- l înmuiați în apă caldă într-un raport de 1: 2 (adică 0,5 l de apă la 1 l de fân). Când hrăniți iepurele, nu este necesar să înmuiați fânul, puneți-l uscat în colibă de iepure.
Dacă vă hrăniți urechile cu fân, pătuțurile de fân vor fi cu siguranță la îndemână. Vindem într-o variantă cu umplutură de sus sau laterală .

iepure care sări GIF


Întrebările clienților


Nový dotaz