3x Fân granulat 10 kg

Codul produsului: 187
Greutate: 5 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Furaje naturale în vrac. Ambalate în pungi de 10 kg. Este potrivit ca hrană suplimentară pentru păsările de curte, dar și pentru caii cu probleme de sănătate (dificultăți de respirație, dinți săraci), precum și pentru iepuri și rozătoare mici. Citeste mai mult 67,89 lei
59,65 lei

Fân granulat 30 kg

Fânul este potrivit ca hrană suplimentară pentru păsările de curte, caii cu probleme de sănătate (dificultăți de respirație, dinți săraci), precum și pentru iepuri și rozătoare mici.

Granulele sunt obținute din fânuri furajere în vrac de înaltă calitate și standuri pentru cultivarea semințelor și sunt fără aditivi. Hrana sub formă de granule are avantajul depozitării într-un volum mai mic, este tratată termic și în formă pură are o calitate și o compoziție conservată nelimitate de nutrienți . În timpul producției are loc așa-numita extrudare, adică tratarea termică a furajelor. Acesta este un mod blând de procesare.

Avantajele fânului în peleți

  • conținut scăzut de particule de praf
  • reducerea apariției nedorite a microorganismelor în furaje
  • durata de valabilitate crescută a furajelor

Beneficiile granulelor

  • urechile sunt foarte gustoase
  • ușor de administrat
  • iepurii cresc mai repede după ei
  • femela rămâne însărcinată mai devreme

De ce hrănești fânul?

Iarna, când nu este posibil să mergi pentru iarbă proaspătă sau urzici, cu siguranță va veni la îndemână. Cel mai important aliment pentru iepurii domestici este fânul. Conține suficientă fibră , care este foarte importantă pentru peristaltismul intestinal adecvat. Fânul de mestecat ajută, de asemenea, la măcinarea regulată a dinților .

A spune că singurul mod corect de a se hrăni este accesul fără restricții la fân este prostia. De asemenea, afirmația că 6 kg de fân pe zi sunt suficiente pentru ca calul mediu să fie sănătos. Pășunatul sau fânul este cea mai naturală dietă pentru cai și ar trebui să stea la baza rației fiecărui cal. La fel cum fânul este important pentru cai, este la fel de important pentru iepuri .

Instrucțiuni de alimentare și utilizare

Înainte de a hrăni calul, vă recomandăm să- l înmuiați în apă caldă într-un raport de 1: 2 (adică 0,5 l de apă la 1 l de fân). Când hrăniți iepurele, nu este necesar să înmuiați fânul, puneți-l uscat în colibă de iepure. Dacă vă hrăniți urechile cu fân, pătuțurile de fân vor fi cu siguranță la îndemână. Vindem într-o variantă cu umplutură de sus sau laterală.


Întrebările clienților


Nový dotaz