Gâscă albă de reproducere

Codul produsului: 183
Greutate: 5 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Gâștele de reproducție sunt unul dintre tipurile speciale de gâște care vor fi apreciate de iubitorii de carne de gâscă. Se caracterizează printr-o creștere rapidă și o excelentă preparare a cărnii. Este una dintre cele mai vechi păsări de curte, iar reproducția sa are o tradiție îndelungată în țara Citeste mai mult 338,42 lei

Produsul nu este disponibil în țara dvs.

Gâscă albă de reproducere

Ca toți puii de carne , ei sunt gâscă pentru carne . Gâștele broiler nu aparțin complet între rasele de gâște , sunt hibrizi de carne de gâscă, special crescuți.

Este una dintre cele mai vechi păsări de curte, iar reproducția sa are o tradiție îndelungată în țara noastră. Este modestă, rezistentă și a păstrat instinctul natural de a sta pe ouă . El are grijă de tinerii săi în mod corespunzător și cu toată grija și diligența.

Principalele caracteristici ale gâștelor de broiler

  • Creștere rapidă .
  • Consum redus de furaj pentru fiecare creștere în greutate animală (aproximativ 2,3 kg furaj pentru 1 kg greutate animală).
  • Mai multă carne slabă decât alte gâște și un grad ridicat de carne .
  • Maturitatea abatorizării ajunge la a noua săptămână.
  • Greutatea țintă este în jur de 4,5 kg, tipurile mai mari până la 6 kg.

Ce mediu și mâncare să le ofere

Mediul din curtea ta va fi suficient pentru gâștele îngrășate. Acești indivizi de gâscă ating o astfel de greutate încât puteți tăia gâștele și să le trimiteți direct în tava de copt.

Dacă cumpărați acasă tânăr plumbe , ar trebui să le lăsați să pască din când în când, ceea ce avantajează gâștele. La fel ca să stai pe apă .

Folosiți amestecuri speciale de furaje pentru a hrăni gâștele, adăugați cereale și verdeață.


Gâștele broiler nu pot fi reproduse acasă. Gâștele broiler nu le place să stea pe ouă și unele bucăți de ouă nici măcar nu depun deloc.

În unele cazuri, se întâmplă ca acest tip de gâșterenunțe la o casă. Totuși, acest lucru nu atinge asemenea calități ca un broiler real. Broilerele sunt create prin încrucișarea specială a unor rase de gâște, astfel încât calitatea acestora să atingă parametrii necesari .

Cu toate acestea, în general, gâștele broiler nu necesită nicio îngrijire specială în comparație cu reproducerea altor gâște.


Întrebările clienților


Nový dotaz