10x Husokachna Mulard 21 de zile

Codul produsului: 176
Greutate: 10 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Mulard este un animal preferat. Cresc repede, carnea lor este foarte gustoasă și diferită de alte rase, ajungând și la o dimensiune mai mare. De obicei sunt de culoare albă. Citeste mai mult
Pe stoc
226,32 lei
161,40 lei

Produsul nu este disponibil în țara dvs.

10x Husokachna Mulard 21 de zile

Oamenii muls Husokachny nu știu mai mult decât prin termenul husokachna. Este un hibrid al unei rațe care este crescut pentru carne. El a fost, de asemenea, crescut în acest scop.

Pe scurt, dacă vrei o friptură grozavă, obține o mulardă.

Date de bază despre gâscă de gâscă

  • Maturitate. Husokachny ating vârsta de trei luni, când le puteți tăia și face din ele o friptură gustoasă.
  • Carne și ficat. Carnea lor este mai puțin grasă decât cea clasică de rață. Iubitorii de pate vor aprecia mulardii pentru iubitorii de mari dimensiuni.
  • Hrănire. Consuma aproximativ 3,2 kg de furaj pentru fiecare kilogram de creștere în greutate.
  • Reproducere. Mularele nu pot fi reproduse deoarece sunt infertile. De asemenea, urăște ouăle.
  • Masa. La sfârșitul îngrășării cântărește aproximativ 4 kg.

Cum să ai grijă de ele și cum să le crești?


Dacă oferiți gâștelor de gâscă posibilitatea de a pășuna, vor primi majoritatea mâncării singure. Seara, turnați amestecul de furaje pe ele, care le va grăbi creșterea. Le puteți trata și cu cereale. În caz contrar, gâștele se numără printre animalele nedemne și rezistente, pe care le poți ține împreună cu găinile și le poți bloca într-un singur găină pentru noapte.

Ce grijă să le dai după ce ajung acasă


După livrare, lăsați gâștele de gâscă să privească în jur o perioadă. Călătoria și noul mediu sunt stresante pentru ei, dar în curând se vor obișnui cu ea. Dacă aveți ocazia să plasați membri proaspăt ai fermei separat timp de cel puțin o săptămână, faceți acest lucru. În acest fel, gâștele de gâscă se aclimatizează mai repede și le vei putea elibera în padoc pentru alte păsări de curte.

Mămăligile noastre au fost alimentate cu furaje compuse încă din fragedă tinerețe , așa că dă-le acest amestec de la început și îl poți transforma treptat în propria ta dietă . Dacă doriți ca gâștele să crească bine și să sară pe tava de copt cât mai curând posibil, folosiți amestecul de hrană cel puțin ca vârf pentru tot restul vieții.

Husokachny au încă 21 de zile și înainte de a crește, aveți grijă la schimbările meteorologice și la ploile severe. Deși mămăligile sunt o specie rezistentă la păsări de curte, temperaturile semnificative scăzute (în jur de 10 grade) le vor dăuna la o vârstă fragedă.


Întrebările clienților


Nový dotaz