15x Broileri Turcia Big6 8 săptămâni

Codul produsului: 168
Greutate: 30 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Au trecut aproape 8 săptămâni de îngrășare, o perioadă critică în care curcanul era predispus să se ude, iar răceala ulterioară a dispărut și animalul este gata pentru o nouă casă. Îți poți hrăni curcanul cu furaje speciale care conțin vitaminele sau amestecurile necesare de cereale, furaje verzi și Citeste mai mult 1 047,37 lei
909,65 lei

Produsul nu este disponibil în țara dvs.

15 x Turnee Broileri Big6 8 săptămâni

Ai un padoc suficient de mare și adori carnea de curcan? Cumpărați cincisprezece piese noastre și sunteți îngrijit tot anul. Nu trebuie să vă faceți griji pentru paturile de flori , nu sunt la fel de zdrențuite ca găinile.

Numele exact al curcanului cu pieptul larg alb. Datorită creșterii speciale, curcanul poate consuma un minimum de furaje și, în același timp, îl poate transforma în beneficii maxime, sub formă de creștere rapidă și o excelentă carne.

Aceste trăsături de dezvoltare sunt în detrimentul sănătății curcanului și, prin urmare, nu sunt lipsite de probleme. Datorită creșterii rapide, lățimile se plimbă prost, nu pot zbura și suferă, de asemenea, de susceptibilitate la boli.

Dacă doriți doar curci sau numai curcani, trebuie să ne comunicați această solicitare în comanda dvs.

Ce este tipic pentru un curcan tânăr?

  • A hrani. Consum minim. Furaje compuse K3 și resturi din bucătărie.
  • Timp de îngrășare. Sunt îngrășate în decurs de 8 săptămâni.
  • Greutatea abatorizării. Turcia între 12-14 kg, curcan între 18-25 kg.
  • Sănătate. Sunt predispuse la schimbări ale vremii și suferă de boli. După vârsta de 9 săptămâni, această îngrijorare dispare.

Ce să le oferi după livrare?

Până la opt săptămâni din vârsta lor este așa-numita perioadă critică. Sunt predispuși să se ude și ulterior să se răcească. Pe scurt, trebuie să li se ofere cât mai mult confort și căldură înainte de a crește puțin. Dar s-a terminat pentru tine. Acum aveți curcani acasă după o perioadă critică. Vârsta lor va fi în jur de 8 săptămâni.

Pregătiți hrană suficientă pentru curci și apă potabilă proaspătă, de exemplu la un băutor. Aici rămâne mai curat. Lăsați-i să se obișnuiască cu noul mediu pentru un timp, veți începe cu îngrășarea și peste câteva luni vor crește în curcani mari sau curcani pentru o friptură delicioasă. Puteți, bineînțeles, să le păstrați cu alte păsări domestice și să le oferiți un adăpost într-un cotlet de noapte peste noapte.

Interesant

Curcanii nu deteriorează iarba , deoarece, spre deosebire de găini, nu sunt lacomi. Nu trebuie să vă faceți deloc griji pentru paturile dvs. de flori.


Întrebările clienților


Nový dotaz