20x rață de Peking 21 de zile

Codul produsului: 166
Greutate: 20 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Aceasta este o rasă foarte potrivită pentru îngrășare. El excelează în carne. Rața este un animal care nu intră în conflict, potrivit pentru o turmă mare. Prin urmare, este o rasă populară pentru fermele mari din întreaga lume. Adult Duck are o greutate de carcasă de 3 kg, rață și 4 kg. Depune aprox Citeste mai mult 417,54 lei
263,16 lei

Produsul nu este disponibil în țara dvs.

20x rață de Peking 21 de zile

Dacă ai suficient spațiu în curte, o rață mare și îți place rața friptă, atunci 20 de bucăți de rațe nu te vor deranja.

Rața Peking este rasa de rață cel mai frecvent crescută din lume. Carnea ei este delicioasă, iar ouăle ei cântăresc până la 90 g. Se hrănește cu cereale , insecte mici și mâncare verde.

Ce știm despre ei?

  • Origine. A fost crescut în SUA.
  • A hrani. Nu solicită mâncare. Va fi suficient un amestec pentru rațe și uneori câteva resturi sau resturi din bucătărie.
  • Culoarea penelor. Se comportă numai în alb. Deci nu căutați altul.
  • Producție. Oul cântărește până la 70 g și poate depune aproximativ 170 dintre ei pe an.

Grâul adoră rațele.

Ce să le oferiți după livrare?

Vor fi într-adevăr rațe mici care să se târască. Vor fi reci, deoarece vor avea 21 de zile și sunt predispuse la schimbările meteorologice. Oferă-le o casă nouă caldă și confortabilă. Cineva obișnuiește să le aibă acasă de la început, puteți încerca și voi. Pregătiți o bucată bună de gumă de mestecat pentru ei în alimentator și multă apă proaspătă, de exemplu la un băutor. Cel mai bun pentru ei este un amestec de furaje cu denumirea VKCH2 , care este utilizat după îngrășarea rațelor până la a treia săptămână de vârstă. Dacă simțiți că sunt reci, le puteți lumina puțin pentru noapte, de exemplu cu o lampă.


Întrebările clienților


Nový dotaz