15x Duck Peking 21 zile

Codul produsului: 165
Greutate: 15 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Aceasta este o rasă foarte potrivită pentru îngrășare. El excelează în carne. Rața este un animal care nu intră în conflict, potrivit pentru o turmă mare. Prin urmare, este o rasă populară pentru fermele mari din întreaga lume. Adult Duck are o greutate de carcasă de 3 kg, rață și 4 kg. Depune aprox Citeste mai mult
Pe stoc
313,16 lei
197,37 lei

Produsul nu este disponibil în țara dvs.

15x Duck Peking 21 zile

Dacă aveți suficient spațiu în curte și o rață mare, atunci cu siguranță nu vă va deranja 15 bucăți de rațe.

Rața Peking este rasa de rață cel mai frecvent crescută din lume. Carnea ei este delicioasă, iar ouăle ei cântăresc până la 90 g. Se hrănește cu cereale, insecte mici și mâncare verde.

Ce știm despre ei

  • Origine. A fost crescut în SUA .
  • A hrani. Nu solicită mâncare. Tot ce le trebuie este o lună pentru rațe și uneori niște resturi sau resturi din bucătărie .
  • Culoarea penelor. Se comportă numai în alb. Deci nu căutați altul.
  • Producție. Oul cântărește până la 70 g și poate depune aproximativ 170 dintre ei pe an.

Ce să le oferiți după livrare

Vor fi într-adevăr rațe mici care să se târască. Vor fi reci, deoarece vor avea 21 de zile și sunt predispuse la schimbările meteorologice. Oferă-le o casă nouă caldă și confortabilă . Cineva obișnuiește să le aibă acasă de la început , puteți încerca și voi. Pregătiți o bucată bună de gumă de mestecat pentru ei în alimentator și multă apă proaspătă , de exemplu la un băutor . Cel mai bun pentru ei este un amestec de furaje cu denumirea VKCH2 , care este utilizat după îngrășarea rațelor până la a treia săptămână de vârstă. Dacă simțiți că sunt reci, le puteți lumina puțin pentru noapte, de exemplu cu o lampă.

Grădinărit cu rață

Rațele vă vor oferi un ajutor considerabil în grădina dvs. Delicatetea lor preferată este coșmarul fiecărui grădinar - melci, care pot organiza un număr mare de ele, deoarece creează o delicatesă irezistibilă pentru limbile de rață. Rațele adună un rând întreg de insecte, nu numai melcii.

Ferește-te de fructele pe care nu vrei să le recolteze rațele pentru tine. Trebuie doar să închideți locurile interzise. Nu trebuie să folosiți spray-uri chimice în cazul în care eliberați rațe.


Întrebările clienților


Nový dotaz