10x rață de Peking 21 de zile

Codul produsului: 164
Greutate: 10 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Aceasta este o rasă foarte potrivită pentru îngrășare. El excelează în carne. Rața este un animal care nu intră în conflict, potrivit pentru o turmă mare. Prin urmare, este o rasă populară pentru fermele mari din întreaga lume. Adult Duck are o greutate de carcasă de 3 kg, rață și 4 kg. Depune aprox Citeste mai mult
Pe stoc
208,77 lei

Produsul nu este disponibil în țara dvs.

10x rață de Peking 21 de zile

Această rață mai veche de 21 de zile , așa că nu trebuie să vă faceți griji pentru sănătatea ei, este foarte potrivită pentru îngrășare. Acum este disponibil și în 10 bucăți . Rața excelează prin carnea sa ridicată și gustoasă. Este potrivit pentru crescătorii mici, dar este răspândit și în fermele mari din întreaga lume. Această frumoasă doamnă albă va depune aproximativ 170 de ouă în timpul anului.

Câteva fapte despre rațe

  • A hrani. Hrăniți hrana de rață de două ori pe zi.
  • Greutatea abatorizării. Este în jur de 3 kg. Pentru rațe de până la 4 kg.
  • Ou. O rață adultă poate depune până la 170 de ouă.
  • Reproducție. Poate fi crescut acasă , învăța și tu.
  • Îngrăşare. Timpul de îngrășare este în jur de 8 săptămâni .


Cum să ai grijă de rațe

Pregătiți-le pentru noua lor casă, oferiți suficientă apă potabilă și cu siguranță un amestec de hrană pentru rațe cu eticheta VKCH2. Acest amestec este destinat rațelor începând cu a treia săptămână a vârstei lor. Din când în când, dă-le câteva bombe de vitamine și energie sub formă de grea noastră. Încă de la început, este necesar să le oferiți mâncare de două ori pe zi , pentru ca la sfârșitul îngrășării să vă puteți trata cu o bucată bună de gumă de mestecat, sub forma unei fripturi excelente.

Ouă de rață

Această rață poate gestiona 170 până la 200 de bucăți pe an. Și dacă luăm în considerare că ouăle lor pot fi de până la două ori mai mari decât găinile , atunci este o performanță respectabilă. Ouăle lor conțin cantități mai mari de vitamine , calciu, dar și proteine și grăsimi. Unii crescători recomandă fierberea acestor ouă timp de cel puțin 15 minute, din cauza riscului crescut de infecție cu salmonella. Dacă îți păstrezi propriile rațe, pe care le ții sub control, cu siguranță nu trebuie să-ți fie frică de infecție.


Întrebările clienților


Nový dotaz