Broilere de casă 21 de zile

Codul produsului: 16
Greutate: 1 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Puii de pui sunt aceia care au fost crescuți special pentru o creștere rapidă, un nivel ridicat de carne și o bună reproducere. Nu uitați amestecul adecvat de furaje. Citeste mai mult 38,42 lei

Produsul nu este disponibil în țara dvs.

Broilere de casă 21 de zile

Cea mai răspândită specie de gâscă care apare în țara noastră. A fost crescut special pentru iubitorii de carne de gâscă și specialități de gâscă. Păsările mici sunt caracterizate de o creștere rapidă și o excelentă preparare .

Câteva informații despre muschi

  • Începutul lor. Este vorba despre hibrizi de carne de gâscă, special creșteți.
  • Cura de slabire. Vă recomandăm un padoc cu iarbă verde. Acest lucru vă va garanta îngrășarea ieftină aproape tot anul.
  • Îngrijire. Nu este deloc exigent și dacă aveți o mamă gâscă cu ei , ea va avea grijă de gâfâitul propriu- zis .

Cum să vă pregătiți pentru livrarea lor

Nou-născuții importați vor avea trei duminici. Prin urmare, așezați-le într-un hambar separat sau o cutie de lemn în primele zile după livrare. Au nevoie de câteva zile pentru a se obișnui cu noul mediu și aerul condiționat pentru a fi transportat la tine.

Lăsați lăstari tineri de iarbă sau urzici rotunde pentru ei . O dietă verde le va furniza toate vitaminele necesare. Dacă simțiți că ar putea să lipsească unele dintre vitamine, nu ezitați și cumpărați-le câteva forote. Cel mai bun pentru ei va fi Nutrimix pentru creșterea păsărilor de curte. Dacă nu doriți să vă faceți griji cu privire la hrănire, cumpărați-le direct în amestecul de furaje destinat acestora. Nu uitați să obțineți suficientă apă potabilă proaspătă în băutor.

Interesant

Mâncarea lor preferată sunt melcii. Deci, dacă deține câteva gâște sau locuințe, nu trebuie să vă faceți griji pentru grădina dvs. Niciun melc în prezența lor nu are cele mai mici șanse de supraviețuire.


Întrebările clienților


Nový dotaz