10x rață Peking 16 zile

Codul produsului: 161
Greutate: 10 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Rața Peking este rasa de rață cel mai frecvent crescută din lume. Carnea ei este delicioasă, iar ouăle ei cântăresc până la 90 g. Se hrănește cu cereale, insecte mici și mâncare verde. Citeste mai mult
Pe stoc
171,93 lei
126,32 lei

Produsul nu este disponibil în țara dvs.

10x rață Peking 16 zile

Profitați de oferta noastră, comandați exact zece rațe și veți avea grijă de ferma dvs. toată primăvara și vara .

Aceasta este o rasă foarte potrivită pentru îngrășare . El excelează în carne . Rața este un animal care nu intră în conflict, potrivit pentru o turmă mare. Prin urmare, este o rasă populară pentru fermele mari din întreaga lume.

Câteva fapte despre rațe

  • A hrani. Hraneste rață hranei pentru animale de două ori pe zi.
  • Greutatea abatorizării. Este în jur de 3 kg. Pentru rațe de până la 4 kg.
  • Ou. O rață adultă poate depune până la 170 de ouă .
  • Reproducție. Poate fi crescut acasă , învăța și tu.
  • Îngrăşare. Timpul de îngrășare este în jur de 8 săptămâni .

Ce să le oferiți după livrare

Vor fi într-adevăr rațe mici care să se târască. Vor fi reci, deoarece vor avea doar 16 zile și vor fi predispuse la schimbările meteorologice. Oferă-le o casă nouă caldă și confortabilă. Cineva obișnuiește să le aibă acasă de la început , puteți încerca și voi. Pregătiți o bucată bună de gumă de mestecat pentru ele în alimentator și suficientă apă proaspătă , de exemplu la un băutor . Cel mai bun pentru ei este un amestec de furaje cu denumirea VKCH1 , care este utilizat după îngrășarea rațelor până la a treia săptămână de vârstă. Dacă simțiți că sunt reci , le puteți lumina puțin pentru noapte, de exemplu cu o lampă.

Grădinărit cu rață

Rațele vă vor oferi un ajutor considerabil în grădina dvs. Delicatetea lor preferată este coșmarul fiecărui grădinar - melci, care pot organiza un număr mare de ele, deoarece creează o delicatesă irezistibilă pentru limbile de rață. Rațele adună un rând întreg de insecte, nu numai melcii.

Ferește-te de fructele pe care nu vrei să le recolteze rațele pentru tine. Trebuie doar să închideți locurile interzise . Nu trebuie să folosiți spray-uri chimice în cazul în care eliberați rațe.


Întrebările clienților


Nový dotaz