20x rață de Peking 10 zile

Codul produsului: 160
Greutate: 20 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Rața Peking este cea mai răspândită rasă din lume. A fost crescut în SUA. Se comportă numai în alb. Ouăle sale cântăresc până la 90 g, iar ouarea este de aproximativ 170 / an. Citeste mai mult
Pe stoc
312,28 lei
210,53 lei

Produsul nu este disponibil în țara dvs.

20x rață de Peking 10 zile

Dacă vă plac rațele, nu numai pe tava de copt, tratați-vă la o încărcare completă, cumpărați un pachet convenabil de 20 de bucăți și veți salva cu siguranță o parte din rațe.

Această rață este cea mai comună rață de rață. Se comportă atât în țara noastră, cât și în toată lumea. Este potrivit pentru reproducerea pe scară mică și mare. Nu necesită obiceiuri speciale pentru îngrijire sau reproducere . Când hrăniți rațele mici, care vor dura aproximativ două-trei luni, veți obține o greutate vie de aproximativ 3 kg. Pentru rațe, poate fi de până la patru kilograme.

Ce știm despre ei

  • Origine. A fost crescut în SUA.
  • A hrani. Nu solicită mâncare. Va fi suficient un amestec pentru rațe și uneori niște resturi sau resturi din bucătărie.
  • Culoarea penelor. Se comportă numai în alb. Deci nu căutați altul.
  • Producție. Ouăle cântăresc până la 70 g și pot depune aproximativ 170 dintre ele pe an .

Ce să le oferiți după livrare?

Vor fi într-adevăr rațe mici care să se târască. Rațele vor avea 10 zile. Vor fi reci și predispuse la schimbările meteorologice . Oferă-le o casă nouă caldă și confortabilă . Cineva obișnuiește să le aibă acasă de la început , puteți încerca și voi. Pregătiți o bucată bună de gumă de mestecat pentru ei în alimentator și restul de apă dulce , de exemplu într-un băutor . Cel mai bun pentru ei este un amestec de furaje cu denumirea VKCH1, care este utilizat după îngrășarea rațelor până la a treia săptămână de vârstă. Dacă simțiți că sunt reci, le puteți lumina puțin pentru noapte, de exemplu cu o lampă .

Grădinărit cu rață

Rațele vă vor oferi un ajutor considerabil în grădina dvs. Delicatetea lor preferată este coșmarul fiecărui grădinar - melci . El poate organiza un număr mare de ele, deoarece creează o delicatesă irezistibilă pentru limbile de rață. Rațele adună un rând întreg de insecte, nu numai melcii.

Ferește-te de fructele pe care nu vrei să le recolteze rațele pentru tine. Trebuie doar să închideți locurile interzise . Nu trebuie să folosiți spray-uri chimice în cazul în care eliberați rațe .


Întrebările clienților


Nový dotaz