15x rață de Peking 10 zile

Codul produsului: 159
Greutate: 15 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Rața Peking este cea mai răspândită rasă din lume. A fost crescut în SUA. Se comportă numai în alb. Ouăle sale cântăresc până la 90 g, iar ouarea este de aproximativ 170 / an. Citeste mai mult 234,21 lei
162,28 lei

Produsul nu este disponibil în țara dvs.

15x rață de Peking 10 zile

Îți plac rațele și ai suficient spațiu pentru ele în curte? Profitați de oferta noastră, cumpărați 15 bucăți, veți economisi rațe suplimentare și ceea ce este în plus acasă, contează.

Această rață este cea mai comună rață de rață . Se comportă atât în țara noastră, cât și în toată lumea. Este potrivit pentru reproducerea pe scară mică și mare . Nu necesită obiceiuri speciale pentru îngrijire sau reproducere. Când hrăniți rațele mici, care vor dura aproximativ două-trei luni, veți obține o greutate vie de aproximativ 3 kg . Pentru rațe, poate fi de până la patru kilograme.

Ce știm despre ei

  • Origine. A fost crescut în SUA .
  • A hrani. Nu solicită mâncare . Va fi suficient un amestec pentru rațe și uneori niște resturi sau resturi din bucătărie.
  • Culoarea penelor. Se comportă numai în alb . Deci nu căutați altul.
  • Producție. Oul cântărește până la 70 g și poate depune aproximativ 170 dintre ei pe an .

Ce să le oferiți după livrare

Vor fi într-adevăr rațe mici care să se târască . Vor fi reci și predispuse la schimbările meteorologice. Oferă-le o casă nouă caldă și confortabilă. Cineva obișnuiește să le aibă acasă de la început , puteți încerca și voi. Pregătiți o bucată bună de gumă de mestecat pentru ele în alimentator și suficientă apă proaspătă, de exemplu la un băutor . Cel mai bun pentru ei este un amestec de furaje cu denumirea VKCH1 , care este utilizat după îngrășarea rațelor până la a treia săptămână de vârstă. Dacă simțiți că sunt reci, le puteți lumina puțin pentru noapte, de exemplu cu o lampă.

Grădinărit cu rață

Rațele vă vor oferi un ajutor considerabil în grădina dvs. Delicatetea lor preferată este coșmarul fiecărui grădinar - melci. El poate organiza un număr mare de ele, deoarece creează o delicatesă irezistibilă pentru limbile de rață. Rațele adună un rând întreg de insecte, nu numai melcii.

Ferește-te de fructele pe care nu vrei să le recolteze rațele pentru tine. Trebuie doar să închideți locurile interzise . Nu trebuie să folosiți spray-uri chimice în cazul în care eliberați rațe .


Întrebările clienților


Nový dotaz