Pui brun Dominant 15 buc + 15 buc inele + Mineral 1 kg GRATUIT

Codul produsului: 154
Greutate: 15 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

De asemenea, una dintre rase, special creată pentru ouă de înaltă și de calitate. Este unul dintre cei mai obișnuiți pui în curtile din Cehia. Depune până la 290 de ouă pe an. Citeste mai mult 628,95 lei

Produsul nu este disponibil în țara dvs.

Pui brun Dominant 15 buc - 15 buc inele + Micros mineral pentru găini ouătoare 1 kg GRATUIT

OFERTA SPECIALĂ: Vă vom aduce și 15 inele și Mikros Mineral 1 kg GRATUIT pentru a cumpăra 15 dominanți.


Clasificăm dominantul în grupul hibrizilor purtători. Are o culoare maro deschis de pene îmbogățite pe aripi și coadă cu pene albe.

Distingem până la 16 specii de dominanți, diferă între ele atât prin culoarea penelor, cât și prin culoarea cochiliei ouălor.

Se maturizează în jurul săptămânii 18 a vârstei lor, înaintea celorlalți colegi de pui. La această vârstă începe prima depunere a ouălor, care durează aproximativ 2 ani. Depinde întotdeauna de calitatea furajului.

Câteva mențiuni despre aceste găini

  • De unde a venit? S-a căsătorit . A fost crescut în Europa ca un hibrid de transport.
  • Ouătoare. Poate depune până la 310 ouă pe an. Învelișul are o culoare maro deschis.
  • Masa. Acestea ajung până la 2,5 kg. Prin urmare, este una dintre rasele medii.
  • Ouă. Ei cântăresc aproximativ 65 g.
  • Hrănire. Consuma aproximativ 110 g de furaj pe zi, inclusiv verdeață.
  • Reproducere. Propagarea la domiciliu nu este recomandată, deoarece este un hibrid. Astfel, fiecare bucată de găină trebuie să fie supusă unei reproducții speciale pentru a atinge calitățile prescrise.


Sfaturi pentru livrarea găinilor comandate

Cu siguranță vor fi puțin stresați de la transportul la tine. Dă-le câteva zile să se aclimatizeze. Dă-le la început o aprovizionare cu apă proaspătă și hrană de calitate, de preferință amestecul de hrană K3.

Treceți treptat la un alt tip de alimentare. Apoi se dă amestecul ca farfurie seara. Oferiți-le un padoc suficient, plin de verdeață. Așteaptă câteva zile și te vor purta sfâșiat din lanț.

Îngrijirea și reproducerea dominanților

Găinile sunt confortabile cu un pui de găină, unde nu vor fi piloți și frig. Cu hrănire de înaltă calitate pentru găini ouătoare , vă veți garanta depunerea ouălor de calitate și de lungă durată.

Puteți susține, de asemenea, așezarea oferindu-le o zi ușoară 16 ore pe zi. Adevărat, sunt puțin dificil de reprodus, dar merită ouăle de casă.

De asemenea, este necesar să ne gândim la suficiente cuiburi de ouăre. Vă recomandăm un loc pentru patru găini. La discreția găinilor, puteți cumpăra, de asemenea, o rogojină pentru așezarea mai confortabilă și un covor din plastic pentru locurile de ouă .


Întrebările clienților


Nový dotaz