Broilere de casă 14 zile

Codul produsului: 14
Greutate: 1 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Păsările de pui sunt un tip de păsări de curte caracterizate prin creștere rapidă și carne ridicată. Aceste hamale de 14 zile nu vă vor face decât fericiți. Citeste mai mult
Pe stoc
34,74 lei

Produsul nu este disponibil în țara dvs.

Broilere de casă 14 zile

Cea mai răspândită specie de gâscă care apare în țara noastră. A fost crescut special pentru iubitorii de carne de gâscă și specialități de gâscă. Păsările mici sunt caracterizate de o creștere rapidă și o excelentă preparare a cărnii .

Câteva informații despre muschi

  • Origine. Este vorba despre hibrizi de carne de gâscă, special creșteți.
  • A hrani. Vă recomandăm un padoc cu iarbă verde. Acest lucru vă va garanta îngrășarea ieftină aproape tot anul.
  • Îngrijire. Nu este deloc exigent și dacă aveți o mamă gâscă cu ei, ea va avea grijă de gâfâitul propriu- zis .

Ce grijă să le dai la import

Așezați colacul nou importat într-un hambar separat sau o cutie de lemn în primele zile după livrare. Scaunele de vânzare au cel puțin zece zile pentru a garanta sănătatea lor perfectă. Lăsați lăstari tineri de iarbă sau urzici rotunde pentru ei. O dietă verde le va furniza toate vitaminele necesare . Dacă simțiți că ar putea să lipsească unele dintre vitamine, nu ezitați și cumpărați-le câteva forote. Cel mai bun pentru ei va fi Nutrimix pentru creșterea păsărilor de curte . Dacă nu doriți să vă faceți griji cu privire la hrănire, cumpărați-le un amestec de hrană drept destinat lor. Este, de exemplu, tat o . Nu uitați suficientă apă potabilă proaspătă.

Grasile nou aduse se vor bucura de urzici proaspăt rotunjite

Când să te coace cu ei?

Greutatea de sacrificare a unei gâște ar trebui să atingă cel puțin 5 - 6 kg , pentru un gospodar este mai mare, în jur de 6 - 8 kg.

Aceste mici pui de zece zile vă vor face fericiți și mai ales copiii . Chiar și când crești să fii adult.


Întrebările clienților


Nový dotaz