3x Amestec de furaje Iepure fără medicament DKV 18 kg

Codul produsului: 142
Greutate: 54 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Mâncarea care favorizează carnea, care are un efect pozitiv asupra sănătății și stării iepurelui. Mențineți accesul liber împreună cu multă apă potabilă. De asemenea, sprijină creșterea sănătoasă a tinerilor. Citeste mai mult
Pe stoc
155,96 lei
122,63 lei
(2,27 lei / kg)

Furaj compus Iepure fără medicament DKV 3 x 18 kg

Acum, într-un pachet multiplu convenabil de 75 de kilograme , mâncarea vă va dura mult mai mult.

Dacă aveți acasă un iepure plin de urechi, care va fi în curând învins, această mâncare va veni cu siguranță la îndemână.

Oferim mâncare de iepure care nu conține anticoccide. Prin urmare, este potrivit pentru faza finală de îngrășare, adică cu aproximativ 7 zile înainte de sacrificarea iepurelui. Este un furaj granulat care promovează carne ridicată și proprietăți excelente ale gustului cărnii de iepure. Furajul DKV este potrivit și pentru hrănirea și sănătatea tinerilor.

Avantajele furajului fără adăugarea de AdiCox

  • carne ridicată
  • promovarea creșterii
  • gust unic de carne de iepure

Dozare

Serviți iepurii în cantități ad libitum până la sfârșitul îngrășării. De asemenea, oferiți iepurilor suficientă apă potabilă sigură, de exemplu într-un bol.

Compoziția furajelor

Tărâțe de grâu, lucerna m ovăz, ovăz semănat, floare de malț, orz semănat, paie de grâu, făină extrasă de floarea soarelui parțial decojită, pulpă de sfeclă uscată de zahăr, carbonat de calciu, clorură de sodiu.


Întrebările clienților


Nový dotaz