2x amestec de furaje Iepure fără medicament DKV 18 kg

Codul produsului: 141
Greutate: 36.2 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Mâncarea care favorizează carnea, care are un efect pozitiv asupra sănătății și stării iepurelui. Mențineți accesul liber împreună cu multă apă potabilă. De asemenea, sprijină creșterea sănătoasă a tinerilor. Citeste mai mult 103,33 lei
84,21 lei
(2,33 lei / kg)

Amestec de furaje Iepure fără medicament DKV 2 x 18 kg

Profitați de oferta specială de hrana pentru iepuri multi-ambalaj de 50 Kg. Nu trebuie să te descurci atât de des cu mâncarea pentru urechile păroase.

Dacă aveți acasă un iepure plin de urechi, care va fi în curând învins, atunci alegeți mâncarea potrivită.

Oferim mâncare de iepure care nu conține anticoccide. Prin urmare, este potrivit pentru faza finală de îngrășare, adică cu aproximativ 7 zile înainte de sacrificarea iepurelui. Este un furaj granulat care susține carne ridicată și proprietăți excelente ale gustului cărnii de iepure. Furajul DKV este potrivit și pentru hrănirea și sănătatea tinerilor.

Avantajele furajului fără adăugarea de AdiCox

  • carne ridicată
  • promovarea creșterii
  • gust unic de carne de iepure

Dozare

Serviți la iepuri în ad libitum (nelimitat) până la sfârșitul îngrășării. De asemenea, oferiți iepurilor suficientă apă potabilă sigură , de exemplu într-un bol.

Compoziția furajelor

Tărâțe de grâu, făină de lucernă, ovăz, floare maltă, orz semănat, paie de grâu, făină de floarea soarelui, parțial cu coajă, pulpă de sfeclă uscată de zahăr, carbonat de calciu, clorură de sodiu.


Întrebările clienților


Nový dotaz