4x Amestec de furaje Iepure cu medicament VKK 18 kg

Codul produsului: 140
Greutate: 72 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Amestec de nutrețuri, destinat în special pentru îngrășarea intensivă a puii de pui de iepure și a iepurilor din rase de carne. Datorită medicamentului, nu este recomandabil să se hrănească până la sacrificare. Citeste mai mult
Pe stoc
205,09 lei
165,96 lei
(2,31 lei / kg)

Amestec de furaje Iepure cu VKK 4 x 18 kg

Profitați de oferta noastră de pachete multiple și vă vom aduce la o casă de iepuri egală cu 100 kg de papaya pentru urechile voastre.

Dieta ideală pentru îngrășare și reproducere sănătoasă a iepurilor tăi. Conceput pentru iepuri de rase de carne și broileri de iepure. Este un amestec complet de nutreț granulat cu un anticocidic (preparat natural AdiCox). Conține un amestec de extracte de plante care au un efect pozitiv asupra tractului gastro-intestinal în probleme cu coccidioza. Amestecul se face în Republica Cehă. Toate furajele noastre compuse vândute pentru iepuri au o durată de valabilitate minimă de 4 luni. Amestecul de furaj este produs fără utilizarea de materii prime animale.

Ce este AdiCox?

Este un produs care este conceput pentru a preveni infecțiile cauzate în principal de bacteriile Clostridum, Bacteroides și Mycoplasma. Acestea conduc de obicei la creșterea ciupercilor, coccidiozei și a paraziților intestinali.

Care sunt avantajele acestei hrăniri?

  • nutriția completă a iepurilor
  • prevenirea infecțiilor și paraziților
  • carne ridicată a iepurilor
  • garantează un gust excelent de carne
  • fără înlocuitori și reduceri

Compoziția amestecului

Tărâțe de grâu, făină de lucernă, ovăz, floare maltă, orz semănat, paie de grâu, făină de floarea soarelui, parțial cu coajă, pulpă de sfeclă uscată de zahăr, carbonat de calciu, clorură de sodiu.

Dozare de furaj

Folosește 100% mâncare pe tot parcursul zilei cu multă apă proaspătă și curată din vas. Mâncarea nu este limitată de vârstă. Poți să te hrănești cu el în momentul în care iepurii tăi încep să mănânce singuri.


Întrebările clienților


Nový dotaz