3x amestec de furaje Iepure cu medicament VKK 18 kg

Codul produsului: 139
Greutate: 54 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Amestec de nutrețuri, destinat în special pentru îngrășarea intensivă a puii de pui de iepure și a iepurilor din rase de carne. Datorită medicamentului, nu este recomandabil să se hrănească până la sacrificare. Citeste mai mult
Pe stoc
155,96 lei
122,63 lei
(2,27 lei / kg)

Amestec de furaje Iepure cu VKK 3 x 18 kg

Profită acum de oferta specială, datorită căreia vei primi 75 kg de furaje. Ai avut grijă de ea pentru o zi de vineri, iepurii nu vor muri de foame și vom livra amestecul la coliba iepurelui la comandă .


Dieta ideală pentru îngrășare și reproducere sănătoasă a iepurilor tăi. Conceput pentru iepuri de rase de carne și broileri de iepure. Este un amestec complet de nutreț granulat cu un anticocidic (preparat natural AdiCox). Conține un amestec de extracte de plante care au un efect pozitiv asupra tractului gastro-intestinal în probleme cu coccidioza. Amestecul se face în Republica Cehă. Toate furajele noastre compuse vândute pentru iepuri au o durată de valabilitate minimă de 4 luni. Amestecul de furaje este produs fără utilizarea de materii prime animale.

Care sunt avantajele acestei hrăniri?

  • nutriția completă a iepurilor
  • prevenirea infecțiilor și paraziților
  • carne ridicată a iepurilor
  • garantează un gust excelent de carne
  • fără înlocuitori și reduceri

Compoziția furajelor

Tărâțe de grâu, făină de lucernă, ovăz, floare maltă, orz semănat, paie de grâu, făină de floarea soarelui, parțial cu coajă, pulpă de sfeclă uscată de zahăr, carbonat de calciu, clorură de sodiu.

Dozare de furaj

Folosește 100% mâncare pe parcursul zilei cu multă apă proaspătă și curată. Mâncarea nu este limitată de vârstă. Poți să te hrănești cu el în momentul în care iepurii tăi încep să mănânce singuri.


Întrebările clienților


Nový dotaz