2x amestec de furaje Turcia KR3 18 kg

Codul produsului: 136
Greutate: 36.2 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Amestecul de alimentare este destinat pentru curcani care sunt în faza 3. Potrivit de la săptămâna a 9-a până la sfârșitul îngrășării. Fără anticocidante. Citeste mai mult
Pe stoc
138,42 lei
126,32 lei
(3,49 lei / kg)

2x Amestec de furaje pentru Turkeys KR3 18 kg

Amestec complet de furaje pentru curcani de reproducție de la 5 la 10 kg și de la 9 la 12 săptămâni . Amestecul este compus din granule mici care nu se dizolvă în apă. Ele trebuie dozate direct în vas sau alimentator.


Care sunt avantajele amestecului?

  • Vitamina E. Vitamina E suficientă previne oboseala . Are efect antiinflamator și ajută la dizolvarea grăsimilor dăunătoare.
  • Vitamina A. Susține hematopoieza și oasele puternice.
  • Conservanți. Amestecul nu conține conservanți.
  • Matrite. Amestecul este tratat împotriva mucegaiului.

Dozarea amestecului:

Acest amestec de furaje este destinat reproducerii curcilor în a treia fază a vieții lor. Aceasta înseamnă de la 5 kg la 10 kg în greutate și de la vârsta de la 9 la 12 săptămâni. Hrăniți păsările de curte în cantități nelimitate cu apă potabilă suficientă, de exemplu într-un jgheab, unde apa este menținută curată mai mult timp.

ingrediente:

Tărâțe de grâu, grâu, floare de malț, porumb, soia cu coajă extrasă făină prăjită (produs din OMG), carbonat de calciu, fosfat de calciu dihidrogen, clorură de sodiu. Vitamina A, D3 și E.


Întrebările clienților


Nový dotaz