3x furaje compuse din Turcia KR3 10 kg

Codul produsului: 135
Greutate: 30.2 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Amestec complet de furaje pentru curcani în faza a 3-a. Aceasta înseamnă de la 5 kg la 10 kg în greutate și de la vârsta de la 9 la 12 săptămâni. Amestecul este tratat împotriva mucegaiului. Citeste mai mult
Pe stoc
92,81 lei
(3,07 lei / kg)

3x Amestec de furaje pentru Turkeys KR3 10 kg

Amestec complet de furaje pentru curcani de reproducție de la 5 la 10 kg și de la 9 la 12 săptămâni . Amestecul este compus din granule mici care nu se dizolvă în apă. Ele trebuie dozate direct în vas sau alimentator.

Care sunt avantajele amestecului?

  • Vitamina E. Vitamina E suficientă previne oboseala. Are efect antiinflamator și ajută la dizolvarea grăsimilor dăunătoare.
  • Vitamina A. Susține hematopoieza și oasele puternice.
  • Conservanți. Amestecul nu conține conservanți.
  • Matrite. Amestecul este tratat împotriva mucegaiului.

Dozarea amestecului:

Acest amestec de furaje este destinat reproducerii curcilor în a treia fază a vieții lor. Aceasta înseamnă de la 5 kg la 10 kg în greutate și de la vârsta de la 9 la 12 săptămâni. Hrăniți păsările de curte ad.libitum cu suficientă apă potabilă, de exemplu la un băutor ,   unde apa este menținută curată mai mult timp.

ingrediente:

Tărâțe de grâu, grâu, floare de malț, porumb, cu coca de trac extrasă făină prăjită (obținută din OMG), carbonat de calciu, fosfat de calciu dibasic, clorură de sodiu. Vitamina A, D3 și E.


Întrebările clienților


Nový dotaz