2x Rață și gâscă VKCH1 18 kg

Codul produsului: 126
Greutate: 36 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Ambalaje mai mari ale acestui aliment, destinate exclusiv rațelor în prima fază a vieții lor. După vârsta de 3 săptămâni, treceți la amestecul de alimentare VKCH2. Citeste mai mult
Pe stoc
138,42 lei
126,32 lei
(3,51 lei / kg)

2x Furaj compus pentru rațe și gâște VKCH1 18 kg

Ne hrănim rațele cu acest flux de starter din prima lor zi până la a 3-a săptămână de vârstă , când trecem la amestecul de hrana VKCH2 . Așadar, dacă păstrezi atât de mici rațe sau gâște, aceasta este mâncarea potrivită pentru ei . În această categorie de păsări de curte, trebuie să aveți grijă să vă asigurați că amestecul este păstrat corect datorită susceptibilității crescute de rațe la mucegai. Amestecurile noastre sunt echipate împotriva mucegaiului, ceea ce reprezintă un avantaj avantajos pentru dvs. Păstrați amestecul într-un loc uscat și rece, de preferință la întuneric.

Acestea sunt granule care sunt turnate imediat într-un bol sau alimentator. Prin urmare, nu sunt solubile în apă.

Beneficiile amestecului:

  • fără conservanți
  • furnizate împotriva mucegaiului
  • fără utilizarea de materii prime animale

Cum se dozează amestecul?

Hrăniți gâștele și rațele în cantități nelimitate pe tot parcursul zilei. Dă-le întotdeauna un aport proaspăt de apă potabilă, de exemplu într-un băutor, unde apa rămâne curată mai mult decât într-un bol.

Compoziția sa:

Grâu, tărâțe de grâu, porumb, floare de malț, boabe de soia extrasă făină prăjită (obținută din OMG), carbonat de calciu, fosfat de dihidrogen de calciu, ulei de palmier, clorură de sodiu, făină de grâu.


Întrebările clienților


Nový dotaz