Rață de Peking 16 zile

Codul produsului: 12
Greutate: 1 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Rața Peking este rasa de rață cel mai frecvent crescută din lume. Carnea ei este delicioasă, iar ouăle ei cântăresc până la 90 g. Se hrănește cu cereale, insecte mici și mâncare verde. Citeste mai mult
Pe stoc
17,19 lei

Produsul nu este disponibil în țara dvs.

Rață de Peking 16 zile

Această rață este cea mai comună rață de rață . Se comportă atât în țara noastră, cât și în toată lumea. Este potrivit pentru reproducerea pe scară mică și mare. Nu necesită obiceiuri speciale pentru îngrijire sau reproducere. Când hrăniți rațele mici, care vor dura aproximativ două-trei luni, veți obține o greutate vie de aproximativ 3 kg . Pentru rațe, poate fi de până la patru kilograme.

Ce știm despre ei

  • Origine. A fost crescut în SUA .
  • A hrani. Nu solicită mâncare. Va fi suficient un amestec pentru rațe și uneori niște resturi sau resturi din bucătărie .
  • Culoarea penelor. Se comportă numai în alb . Deci nu căutați altul.
  • Producție. Ouăle cântăresc până la 70 g și pot depune aproximativ 170 dintre ele pe an.

Ce să le oferiți după livrare

Vor fi într-adevăr rațe mici care să se târască. Vor fi reci, deoarece vor avea doar 16 zile și vor fi sensibile la schimbările meteorologice. Oferă-le o casă nouă caldă și confortabilă . Cineva obișnuiește să le aibă acasă de la început, puteți încerca și voi. Pregătiți o bucată bună de gumă de mestecat pentru ei în alimentator și multă apă proaspătă , de exemplu la un băutor . Cel mai bun pentru ei este un amestec de furaje cu denumirea VKCH1 , care este utilizat după îngrășarea rațelor până la a treia săptămână de vârstă. Dacă simțiți că sunt reci, le puteți lumina puțin pentru noapte, de exemplu cu o lampă.

Grădinărit cu rață

Rațele vă vor oferi un ajutor considerabil în grădina dvs. Delicatetea lor preferată este coșmarul fiecărui grădinar - melci, care pot organiza un număr mare de ele, deoarece creează o delicatesă irezistibilă pentru limbile de rață. Rațele adună un rând întreg de insecte, nu numai melcii.

Ferește-te de fructele pe care nu vrei să le recolteze rațele pentru tine . Trebuie doar să închideți locurile interzise. Nu trebuie să folosiți spray-uri chimice în cazul în care eliberați rațe.


Întrebările clienților


Nový dotaz