3x Amestec de hrana pentru pui K1 - 10 kg

Codul produsului: 119
Greutate: 30.2 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Acest amestec complet de hrana este destinat puii de până la 6 săptămâni. Este o hrană slăbită care asigură nutriție completă animalului. Citeste mai mult
Pe stoc
92,81 lei
(3,07 lei / kg)

Amestec de furaje pentru pui K1 - 30 kg

Este o hrană completă pentru puii de la naștere până la a 6-a săptămână de vârstă . Compoziția furajului asigură o nutriție completă pentru puii dvs. Amestecul nostru de furaje conține substanțe naturale care, pe baza unor experimente științifice dovedite, contribuie la reducerea coccidiozei la ferme.

Dacă doriți să economisiți câteva coroane la hrănire, folosiți oferta noastră de saci în multipache. Acest lucru elimină nevoia de a vă face griji pentru mâncare pentru o perioadă mai lungă de timp. Vom livra saci grei în curtea dumneavoastră.

Beneficii:

  • Coccidioza. Datorită substanțelor naturale din amestec, coccidia apare numai rar în reproducerea ta.
  • Lucernă. O sursă cheie de proteine vegetale și un depozit imens de energie. Ajută puii la refacerea forței pierdute, încurajează digestia și funcționarea corectă a ficatului și a rinichilor.
  • Vitamina E. Vitamina E suficientă previne oboseala. Are efect antiinflamator și ajută la dizolvarea grăsimilor dăunătoare. Cu suficientă vitamină E, viitoarele găini nu vor fi predispuse la îngrășare.
  • Vitamina A. Datorită vitaminei A, puii dvs. adulți vor avea ochi de vultur . Susține hematopoieza și oasele puternice.

Compoziția furajelor:

Grâu , făină extrasă din coajă de soia, distribuitoare de rapiță, orz, pulpă distilată uscată, tărâțe de grâu, porumb , carbonat de calciu, fosfat de dihidrogen de calciu, melasă de sfeclă, clorură de sodiu, făină de grâu. Vitamina A și E, precum și lucerna.

Dozare:

Hrana este destinată reproducerii puii până la vârsta de 6 săptămâni. Acesta este alimentat ca singurul furaj complet cu apă potabilă suficientă în băutor . Hrănește mâncarea sub formă de zdrobit sau zdrobit, de exemplu într-un bol.


Întrebările clienților


Nový dotaz