Amivit D 1000 ml

Codul produsului: 234a
Greutate: 1 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Alimente lichide suplimentare destinate în principal găinilor pentru a suplimenta vitaminele și mineralele în perioadele de stres și pentru a sprijini sistemul imunitar și sănătatea păsărilor tale. Citeste mai mult
Pe stoc
31,40 lei
25,44 lei

Amivit D 500 ml

Un supliment de vitamine „umplute” pentru producția de ouă și mai mare, în special în perioadele de stres și în iarna următoare, când găinile nu au posibilitatea de a alege alimente bogate în vitamine și nutrienți în incintă.

Amivit D este utilizat mai ales în perioadele de stres ,   la găini sau dacă găinile suferă de o lipsă de vitamine și aminoacizi. Susține regenerarea rapidă a organismului după bolile coccidiozei .
Recomandăm ca produsul să fie dat în special găinilor ouătoare, în perioada de ouă, puiilor și puii în timpul creșterii și ori de câte ori simțiți că păsările de curte suferă de o lipsă de vitamine în dieta lor, în special în timpul iernii .

ingrediente:

vitamine,
aminoacizi ,
substanțe naturale,
apă potabilă tratată.

Conţinut:

500 ml într-o sticlă de plastic din material dur.

Dozare:

Se administrează în cantitate de 10 ml la 1 litru de apă furajată pe tot parcursul anului la găinile direct în băuturile lor.


Întrebările clienților


Nový dotaz